Nye oplysninger i trippeldrab: Her er det mulige drabsvåben


En revolver magen til denne blev formentlig anvendt under trippeldrabet. Våbenet findes i både blanke og mørke/matte udgaver. Se flere billeder af våbene nedenfor.

Den 11. november 2015 blev tre unge mænd fundet dræbt i en lejlighed på Frederiksberg. Det lignede en brutal likvidering, og nu offentliggør politiet billeder af et muligt gerningsvåben.

Københavns Politi vælger nu at offentliggøre helt nye oplysninger omkring det ene af de anvendte gerningsvåben.

LÆS OGSÅ: Politi om tredobbelt drab: Det var en decideret likvidering
Efterforskningen og de kriminaltekniske undersøgelser har vist, at der ved drabene blev anvendt to forskellige skydevåben – et haglgevær kaliber .20, og en revolver.

Politiet udsender nu fotos af revolvere magen til det sandsynlige gerningsvåben i håb om, at vidner kan hjælpe politiet videre med oplysninger om revolveren.

Således har de kriminaltekniske undersøgelser af blandt andet projektiler fundet på gerningsstedet vist, at det mest sandsynlige er, at revolveren anvendt til drabene er en af følgende revolvere:

- mrk. US-REVOLVER (bilag 1 og 3) eller
- mrk. Iver Johnsons Arms (bilag 2)

Begge i kaliber .38, S&W (Smith & Wesson). Begge revolvere findes i både blanke og mørke/matte udgaver, og således kan gerningsvåbenet også være enten blank eller mørk/mat.

LÆS OGSÅ: 12 anholdt: Politiet forhindrer hævnaktion efter trippeldrab
Politiet understreger, at de viste revolvere er våben, som er udlånt fra National Kriminalteknisk Center´s våbensamling – og altså ikke våben, som Københavns Politi har beslaglagt i forbindelse med efterforskningen af drabssagen.

Det har ikke været muligt under efterforskningen at konstatere, hvorfra gerningsvåbenet stammer, om det er stjålet eller lignende.

Københavns Politi håber derfor at personer, der har haft en revolver af ovennævnte type og mærke, vil rette henvendelse til Københavns Politi. Det kan fx være en våbensamler, en skytteforening eller lignende, der eventuelt har mistet revolveren - eksempelvis under et indbrud eller lignende.

Politiet understreger, at de er interesseret i alle oplysninger.

FAKTA
Tre unge mænd i alderen 19, 23 og 24 år blev fundet dræbt af skud i en lejlighed på Christian Paulsens Vej på Frederiksberg

Drabet er med overvejende sandsynlighed sket den 11. november 2015 klokken cirka 03:40.

Et vidnet så to mænd på et stillads opsat ved ejendommen og hørte fem til seks knald/brag.

De to mænd flygtede fra stedet i en mindre mørk bil – formentlig ad følgende rute: Christian Paulsens Vej – til venstre ad Sønderjyllands Allé – og videre i retning mod Peter Bangs Vej.

De to mænd og flugtkøretøjet beskrives som værende:

A: Mand, mørklødet, 20-30 år, 185-190 cm høj, slank af bygning, iført sort jakke – formentlig dynejakke, og sorte bukser,

B: Mand, mørklødet, 20-25 år, 165-170 cm høj, almindelig af bygning, kort karseklippet hår, iført sort tøj.

Flugtkøretøjet beskrives som en lille blå/mørk bil.

Henvendelse til Københavns Politi kan ske på tlf. 114.


En revolver magen til denne blev formentlig anvendt under trippeldrabet.

En revolver magen til denne blev formentlig anvendt under trippeldrabet.