Politi om tredobbelt drab: Det var en decideret likvidering


Ligene fra lejligheden køres væk fra lejligheden på Christian Paulsens Vej.

I forbindelse med den omfattende efterforskning af det 3-dobbelte drab på Frederiksberg, hvor 3 unge mænd i alderen 19, 23 og 24 år onsdag den 11. november 2015 ca. kl. 14.00 blev fundet dræbt ved skud i en lejlighed på Christian Paulsens Vej, ligger det nu fast, at der var tale om en decideret likvidering.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Det skriver Københavns Politi i en efterlysning.

Efterforskningen har vist, at drabene med overvejende sandsynlighed må antages at være forøvet onsdag den 11. november 2015 ca. kl. 03.40, hvor et vidne hørte 5-6 "knald"/"brag", ligesom vidnet omkring dette tidspunkt bemærkede 2 mænd på et stillads opsat ved ejendommen, hvor drabene skete.

Disse 2 mænd kørte efterfølgende væk i en mindre mørk bil – formentlig ad følgende rute: Christian Paulsens Vej – til venstre ad Sønderjyllands Allé og videre i retning mod Peter Bangs Vej.

De 2 mænd og flugtkøretøjet beskrives som værende:

A: Mand, mørklødet, 20-30 år, 185-190 cm høj, slank af

bygning, iført sort jakke - formentlig dynejakke,

sorte bukser.

B: Mand, mørklødet, 20-25 år, 165-170 cm høj, almindelig af

bygning, kort karseklippet mørkt hår, iført sort tøj.

Flugtkøretøjet beskrives som en lille blå/mørk bil.

I forbindelse med efterforskningen er der – primært i et stort område omkring gerningsstedet - afhørt flere hundrede personer, og mindst 10 af disse har oplyst, at de onsdag den 11. november 2015 i et tidsrum beskrevet som mellem kl. 01.00 – kl. 01.35 har hørt ét, måske 2 høje "brag". Det har i efterforskningen dog endnu ikke været muligt at klarlægge, hvad disse "brag" relaterer sig til. Flere forklaringer tyder dog på, at "braget"/"bragene" er hørt i området omkring Sønderjyllands Allé (mod vest – altså VÆK fra gerningsstedet i retning mod A.D. Jørgensens Vej).

Da det er af helt afgørende betydning for efterforskningen at få klarlagt, hvad dette eller disse "brag" relaterer sig til, søger Københavns Politi derfor fortsat vidner, der kan være give nærmere oplysninger om dette.

Den hidtidige efterforskning har videre klarlagt, at de 3 dræbte mænd tilhørte en mindre gruppering, der tilsyneladende havde en del fjender, og at motivet til drabene med stor sandsynlighed skal findes i dette fjendskab. Der foreligger således også oplysninger om, at netop grundet disse fjendskaber foretog gruppen, som de 3 dræbte tilhørte, en form for "patruljering" i området om den lejlighed (gerningsstedet), hvor de holdt til.

Københavns Politi er derfor også fortsat interesseret i at tale med personer/vidner, der har gjort iagttagelser i den henseende, eller i øvrigt kan give oplysninger til sagen.

Henvendelse til Københavns Politi kan ske på tlf. 114.