10 årig pige befamlet på vej til skole


Arkivfoto


Mandag morgen kl. 08.05 fik politiet en henvendelse fra ledelsen på en lokal skole om, at en 10-årig pige fra Ringsted på vej til skole var blevet forulempet af en fremmed mand.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten:

Hun var i tidsrummet kl. ca. 0720 – 0745 på den asfalterede “skolesti” mellem Bøllingsvej og Valdemarsgade blevet antastet af en fremmed mand, der havde taget fat i pigen og samtidig befamlet hende uden på tøjet.

Pigen havde skreget op og skubbet manden væk, hvorefter hun løb videre til sin skole, hvor hun underrettede personalet.

Pigen bemærkede ikke, hvor den fremmede mand forsvandt hen, og hun beskrev ham som: mand, dansk af udseende med lys hud, ca. 25 år, ca. 175 cm, almindelig af bygning, skaldet med røde pletter eller “bumser” i ansigtet, smal næse og fyldige læber, iført grå Adidas-jakke med røde striber, joggingbukser.

Manden sagde ikke noget, medens han havde kontakt med pigen, som nu skal afhøres nærmere i trygge omgivelser omkring hændelsesforløbet for at få klarlagt mandens hensigt præcist. Pigens forældre samt de sociale myndigheder er underrettet om sagen.

Lokalpolitiet i Ringsted hører dog gerne allerede nu fra personer, der måtte have bemærket manden i området omkring skolestien, eller som kan give oplysninger om gerningsmandens identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.