Rambuktyveri i lager med minkskind


(Arkivfoto og collage af Local Eyes).

Natten til onsdag begik ukendte gerningsmænd rambuktyveri mod Aars Indleveringscentral. Tyvene brugte to gaffeltrucks til at skaffe sig adgang til de mange dyre minkpelse.

Like localeyes.dk på Facebook

Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Klokken 02.07 natten til onsdag modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at der var blevet begået et rambuktyveri mod Aars Indleveringscentral på Hjortkjærsvej i det vestlige Aars.

Aars Indleveringscentral modtager minkskind fra de lokale minkavlere. Skind der skal sælges på de store pelsauktioner i København, der begynder 9. januar, skriver TV2 Nord

Tyvene kørte to gaffeltrucks, der var blevet stjålet fra en nærliggende virksomhed, igennem trådhegnet til virksomhedens grund og videre gennem porten til selve indleveringscentralen.

Gerningsmændene kørte bort fra stedet i en hvid varevogn og sort Mercedez personbil. De blev set køre fra stedet ad Industrivej mod Vestre Boulevard og ud ad Aggersundvej.

Nordjyllands Politi søger vidner i sagen, der har observeret ting, der kan relatere sig til sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.