Desperat opslag på Facebook: Skynd Jer – de slagter folk en efter en


Video fra CNN. Her rykker aktionsstyrkerne ind i koncertsalen.


Under det brutale angreb i koncertsalen Bartaclan, hvor op mod 100 mennesker blev dræbt, poster en mand en desperat besked på Facebook: De slagter folk, en efter en.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Benjamin Cazenoves befinder sig på første sal i koncertsalen. Han skriver, at han er hårdt såret og beder indtrængende politiets aktionsstyrker om at skynde sig.

LÆS OGSÅ: Bonnichsen: Efterretningstjenester famler i mørke
LÆS OGSÅ: Franske aviser: Denne gang er det krig
– Der er overlevende inden for. De river hele verden ned. En efter en.

En journalist fra den franske avis Le Monde bor lige over for koncertsalen og har optaget video af folk, som flygter fra blodbadet i koncertsalen. *** ADVARSEL – videoen er ucensoreret og kan virke stødende. Klik her for at se videoen hos Le Monde.

Medier beretter, at der var fire mænd bag angrebet i koncertsalen. De var alle iført bombeveste og indledte angrebet med at skyde ind i menneskemængden med automatrifler.

Et vidne, Julien Pierce fortæller om angrebet til den franske avis Liberation:

– Flere bevæbnede mænd kom ind til koncerten. To eller tre mænd, uden masker, kom ind med hvad der lignede Kalashnikovrifler og skød blindt ind i mængden. Det stod på i mellem 10 og 15 minutter. Det var ekstremt voldeligt og der var panik. Angriberne havde tid nok til at lade deres geværer mindst tre gange. De var meget unge.

Politiets aktionsstyrker stormer koncertsalen inden for en time efter angrebet var gået i gang.

Tre af angrebsmændene nåede at sprænge sig selv i luften før politiet nåede frem. En fjerde mand blev skudt, før han nåede at detonere selvmordsvesten.

Det er endnu uklart, hvor mange mennesker der blev dræbt i koncertsalen, men det er formentlig op mod 100 mennesker.

Og manden på første sal, Benjamin Cazenoves han slap næsten uskadt fra angrebet, men han beskriver det brutale blodbad i en dyster statusopdatering.

– I live. Bare snitsår… Blodbad… Lig over det hele.


Benjamin Cazenoves statusopdatering: I live. Bare snitsår… Blodbad… Lig over det hele.

Den første statusopdatering fra Benjamin Cazenoves.