To skudepisoder i København – teenager ramt


Her optagelser fra Fensmarksvej og Jagtvej på Nørrebro i København, hvor teenageren blev ramt. Se opagelser fra skyderiet på Bisiddervej nedenfor.

Der har tidligt torsdag aften været to skudepisoder med kort tids mellemrum i København.

Ved den ene blev en teenager ramt af skud i Fensmarksgade på Nørrebro. Han er uden for livsfare, oplyser Københavns Politi.

- Vi får klokken 18.10 en anmeldelse om, at der er skudt fra et køretøj på Frederiksborgvej i Nordvestkvarteret, fortæller politiets vagtchef Kristian Rodin.

- Klokken 18.15 får vi så en melding om, at en person er blevet ramt af skud i Fensmarksgade.

Intet tyder på, at personer eller ting skulle være ramt i forbindelse med skudepisoden på Frederiksborgvej ved Rentemestervej, hvor der ifølge vagtchefen blev affyret "et par skud".

Episoden i Fensmarksgade blev politiet først opmærksom på, da man fik at vide, at en dreng var blevet ramt af et skud. Der var ingen, som anmeldte selve skyderiet.

Ved 20-tiden oplyser Københavns Politi på Twitter, at skudepisoden i Fensmarksgade skete i en ejendom, og at den formentlig skyldtes et opgør mellem to unge mennesker, som kender hinanden.

Der er ifølge politiet ikke mistanke om, at der skulle være tale om et bandeopgør.

Politiet har sendt store styrker ud og afspærret begge områder, der ligger forholdsvis tæt på hinanden.

- Vi er selvfølgelig ved at undersøge, om der er en sammenhæng mellem de to episoder, eller om det er isolerede hændelser, der tilfældigt er sket næsten samtidig og tæt på hinanden, siger Kristian Rodin.

/ritzau/