Politiet søger vidner efter skudepisode i Brabrand


Arkivfoto


Østjyllands Politi fik mandag kl. 22.37 en anmeldelse fra en borger, der fortalte, at han havde hørt nogle skud blive affyret i nærheden af Gellerup Kirke.

Flere patruljer kørte til stedet, og på Gudrunsvej opdagede nogle betjente en mindre gruppe mænd stikke af, da de så politiet.

Det lykkedes betjentene at få indhentet en 28-årig mand, som blev anholdt og sigtet for besiddelse af skydevåben på et offentligt sted.
Da der ikke umiddelbart var grundlag for at varetægtsfængsle den 28-årige, blev han løsladt efter endt afhøring.

Omkring Gudrunsvej fandt politiet flere afskudte patronhylstre, men der var intet tegn på, at nogen var blevet ramt af skud, og der er ikke kommet nogen anmeldelser om tilskadekomne.

Østjyllands Politi sikrede spor i området, foretog flere afhøringer og episoden bliver nu efterforsket nærmere for at afklare hændelsesforløbet.

I den forbindelse hører politiet gerne fra eventuelle vidner, der har hørt eller set noget relateret til skudepisoden. Oplysninger kan gives til Østjyllands Politi på tlf. 114 eller ved henvendelse hos lokalpolitiet i Aarhus Vest.

”Ud fra vores indledende efterforskning, er der ikke noget, der tyder på, at skudepisoden er banderelateret, men det er selvfølgelig utrygt og fuldstændigt uacceptabelt, at der bliver affyret skud på åben gade. Derfor er det også en sag, vi tager meget alvorligt, ” siger politiinspektør René Raffo.