Find det helt rigtige kostume til den næste fest


Arkivfoto


Det er altid sjovt at blive inviteret til udklædningsfest, og det bliver mere og mere populært at holde udklædningsfest. Det er endnu sjovere, hvis man rent faktisk gør noget ud af sit kostume og gennemføre festens tema. Men det kan være svært, at vide hvilket kostume man skal vælge og hvorfor man skal vælge at klæde sig ud. Derfor kan du læse om, hvordan du finder det rigtige kostume til den næste fest, her.

Hvorfor vælge at bruge et kostume
Hvis man bliver inviteret til udklædningsfest, så skal man selvfølgelig komme udklædt. Og derfor skal du vælge at bruge et kostume. Det kan godt virke grænseoverskridende for mange at skulle klæde sig ud, men det gør hele festen og oplevelsen bedre, hvis man bare lader sig rive med. Hvis det er alt for grænseoverskridende for dig, så skal du selvfølgelig ikke gøre det, men du vil opleve, at festen bliver meget sjovere, hvis du kommer udklædt. Du behøver ikke nødvendigvis at komme i det vildest og mest udfordende kostume.

Alt i kostumer
Du kan få mange forskellige typer af kostumer. Det er faktisk næsten kun fantasien, der sætter grænser for hvad man kan klæde sig ud som. På billig-billys hjemmeside har de alt lige fra superhelte kostumer til 80’er tøj og tyroler kostumer. Det er næsten umuligt ikke at finde et kostume, som passer netop til det arrangement, som du skal til.

De vilde kostumer
Hvis du gerne vil gå all-in, så er det i den her kategori du skal begynde at lede. På billig-billys hjemmeside finder du nemlig en række overdrevet vilde kostumer. Du kan eksempelvis finde en kategori, der hedder dyrekostumer. Her finder du alt lige fra step-in heste kostume til egern eller rensdyr kostumer med hoved. Hvis det ikke lige er en fest med dyretema du skal til, så kan du også lede under kategorierne superhelte kostumer, politi, fange og militær kostumer eller nonne, præste, munke kostumer.

De lette kostumer
Hvis du derimod gerne vil have lidt mindre vilde kostumer, så kan du eksempelvis kigge i kategorierne klovne kostume, cheerleader kostume eller cowboy og indianer kostume. Hvis du gerne vil have det helt afdæmpet, så kan du kigge efter hippie tøj eller hawaii skjorter og kostumer. Du behøver ikke have et vildt kostume for, at festen bliver sjov – så længe du bare er med.

Tilbehør til kostumet
Det er ikke kun selve kostumet, du kan finde på hjemmesiden. Du finder nemlig også en række tilbehør, som du kan pifte kostumet op med. Du finder eksempelvis et kæmpe udvalg i parykker og skæg, hatter og master eller strømper og handsker. Hvis det ikke er noget af det du leder efter, så findes der også en kategori med andet kostume tilbehør, hvor du eksempelvis kan finde briller, rekvisitter og tylskørter. Der er ingen fare for, at du ikke får den perfekte udklædning.

Fire gode råd til udklædning
Hvis du har besluttet dig finde det rigtige kostume til den næste fest, så kommer der her fire gode råd du kan huske på.
* Beslut dig for at klæde dig ud og lad dig rive med.
* Overvej om det skal være et let eller vildt kostume.
* Husk du behøver ikke det største og vildeste kostume for at være med.
* Du kan altid pifte kostumet op med noget tilbehør.