Læservideo: Politiet trak pistoler da de stoppede nogle biler i København


Betjente fra politiets bandeenhed har stoppet nogle biler med unge fra Nørrebro ved Rio Bravo i København.

Natten til lørdag stoppede politiet nogle biler ved Rio Bravo i København. I bilerne sad flere unge som politiet mente havde våben i bilen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

En 19-årig mand, som var med i en af bilerne, mener, at politiets fremgang var for voldsom. Han har sendt Local Eyes denne video, hvor politiet har stoppet bilerne, og er ved at undersøge dem.

Han fortæller, at han selv var med i en af bilerne. som politiet stoppede. Han og hans venner kommer fra Nørrebro og er kendt af politiet. Han mener, at betjentene overdrev situationen med trukne pistoler på åben gade i Stormgade ved Rio Bravo i indre København.

- Betjente fra bandeenheden stoppede os ved Rio Bravo. De trak deres pistoler, da de tog kontakt til os. Vi fik håndjern på og lå først på jorden i 30 minutter. Bagefter fik vi lov til at stå op i ca. 40 minutter mere. Betjentene fortalte, at vi er sigtede for at have været inde på et sted, som hedder Cafe Beirut og have våben med i bilen, fortæller den 19-årige til Local Eyes.

Betjentene undersøgte bilerne og ifølge den 19-årige fandt betjentene ingen andre våben.

Den 19-årig mand fortæller at, de ofte er ude for lignende situationer, hvor han mener, at politiet overdriver deres magtanvendelser.

Local Eyes er bekendt med den 19-åriges identitet.

Har du også video eller billeder af lignende så send det til Local Eyes på mail: tip@localeyes.dk