Otte rockertyper er fængslet for knivstik mod tyrkere


No Surrender. Arkivfoto


En stor gruppe mænd med tilknytning til rockerklubben No Surrender District 26 i Brøndby er mistænkt for at have forsøgt at dræbe to tyrkiske mænd med kniv.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Torsdag blev tre af dem varetægtsfængslet frem til 2. oktober, mens en fjerde fik sin anholdelse opretholdt i tre døgn, oplyser Københavns Vestegns Politi til Ritzau.

Dermed er i alt otte mænd fængslet for forbrydelsen – alle sigtet for drabsforsøg.

De seneste fire blev anholdt i forbindelse med en større aktion onsdag formiddag i et rockerklubhus på Lyngager i Brøndby, hvor man både fandt knive og en skarpladt pistol.

Efterfølgende fortalte vicepolitiinspektør Carsten Jansson, at man på trods af anholdelserne fortsat leder efter yderligere to personer, der menes at have medvirket ved drabsforsøgene i en tyrkisk klub i Ishøj 17. august.

– Fire af de mistænkte har siddet varetægtsfængslet siden dagen efter drabsforsøgene, og nu har vi anholdt fire mere. Men vi mangler altså stadigvæk to, sagde Carsten Jansson.

Opgøret i den tyrkiske klub, hvor to mænd på 24 og 29 år blev stukket, er næppe banderelateret, men bunder snarere i uenigheder om hashmarkedet, forklarede vicepolitiinspektøren.

District 26 var indtil for nylig en del af rockerklubben Satudarah, men har siden brudt med klubben og er netop blevet optaget i den hollandske rockerklub No Surrender.

/ritzau/