Politi om Volbeat-koncerten: Alt roligt – men


Koncertplakat. Arkivfoto

Volbeat-koncerten i Tusindårsskoven forløb, efter Fyns Politis opfattelse, forholdsvis stille og roligt.

Like localeyes.dk på Facebook

Det skriver Fyens Politi i en pressemeddelelse.

I og omkring koncertpladsen fik Fyns Politi anmeldelse om 2 voldssager og en overtrædelse af restaurationsloven.

En 48-årig mand fra Odense, der lavede uorden, blev bortvist af vagtpersonalet, men da han skulle bortvises blev han voldsom overfor vagtpersonalet, som han slog ud mod. Politipersonale var tæt på og hjalp vagtpersonalet, men gerningsmanden nåede at sparke en polititjenestemand over benet. Manden, der ikke ønskede at fortælle hvem han er, blev anholdt og kørt til politigården, hvor han bliver sigtet for vold mod tjenestemand.

En 24-årig mand fra Brøndby, havde tilsyneladende fået det dårligt på koncertpladsen ved sikkerhedshegnet op mod scenen. Vagtpersonalet fik ham ud fra området og ind på den anden side af sikkerhedshegnet. Da manden "kom til hægterne" igen, slog han en af vagterne og spyttede på ham og på endnu en vagt. Den 24-årige indbragt til afrusning og en sigtelse for vold.

En 27-årig mand fra Tyskland følte sig chikaneret af andre koncertgæster, så han slog ud efter en 16-årig dreng. Den 27-årige blev overleveret til politiet, og han er indbragt til politigården, hvor han bliver sigtet for overtrædelse af restaurationsloven.

I tiden op til koncerten fik vi anmeldelse om personer på jernbanenlegemet, der løber parallelt med Elsesmindevej. 4 personer antruffet og sigtet for overtrædelse af jernbaneloven.

Derudover har der været de forventede problemer med afviklingen af trafikken før og efter koncerten. Det er dog gået uden problemer.