Kanindrab: Hadsk lytter vil sende radiovært til Islamisk Stat


Her bliver kaninen Allan nusset, før den bliver slagtet med en cykelpumpe og spist.


Det er ikke småting, som radioværten Asger Juhl fra Radio24syv må lægge øre og indbakke til, efter han slagtede kaninen Allan med en cykelpumpe for åben mikrofon.

Like localeyes.dk på Facebook

– Jeg vil gerne møde dig, din fucking svans. Din selvforherligende idiot. Jeg håber, at der er nogen, der venter på dig rundt om hjørnet. Og det er jeg ret sikker på, at der er. Du burde blive doneret til ISIS.

Mange af beskederne er centreret omkring, hvordan radioværten kan komme alvorligt til skade – og der er gerne en eller flere cykelpumper involveret i mange af had-fantasierne.

Selv ikke kendte Hollywood-stjerner holder sig tilbage fra at ytre deres cyklepumpe-volds-fantasier.

– Jeg har lige tæsket en dansk DJ ihjel med en cykelpumpe for at vise, hvor brutalt mord er, lyder det fx på Twitter fra den verdenskendte komiker og skuespiller Ricky Gervais.

Der er dog også mennesker, som giver udtryk for, at Radio24syv har ramt plet.

At radioen har sat fokus på en stigende fremmedgørelse overfor dyr og død i det moderne samfund, hvor dyr og deres død er uundgåelige forudsætninger for vakuumpakket kød.

Kød som forbrugere og mange Facebook-brugere jævnligt og lystigt vælter ned i deres til lejligheden købte engangsplasticposer, som oftest uden yderligere refleksion.

– Super modigt og sejt af journalisterne, gid der var flere som dem, med nosser så store som rundetårn! Kommentarerne udstiller i den grad det 20 århundredes masse hykleri, og afkobling fra naturen. Folk er clueless.