Mænd sigtet for drab: Påkørte ofre med motorcykel


Den foreløbige efterforskning viser, at de to forurettede formentlig er blevet påkørt med en motocross-motorcykel, hvorefter de er blevet tildelt flere spark og slag. Arkivfoto


To unge mænd begik natten til onsdag et drab og et drabsforsøg ved blandt andet at påkøre deres ofre med en motocross-motorcykel.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Det er politiets teori, efter at betjente fra Østjyllands Politi har efterforsket forbrydelsen, der fandt sted omkring klokken 00.25 i Havndal ved Randers.

I løbet af natten til onsdag anholdt politiet fire mænd, men kun to af dem stilles for en dommer. Det sker klokken 15 ved Retten i Randers.

– Den foreløbige efterforskning viser, at de to forurettede formentlig er blevet påkørt med en motocross-motorcykel, hvorefter de er blevet tildelt flere spark og slag, skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

– Den dræbte er identisk med en 40-årig mand, mens den tilskadekomne er en 44-årig mand, begge fra lokalområdet. De pårørende er underrettet, lyder det videre.

De formodede gerningsmænd er henholdsvis 24 og 26 år, og de sigtes for drab og drabsforsøg. De to øvrige anholdte, der er 19 og 24 år, er løsladt, men fortsat sigtet i sagen.

Sammenstødet fandt sted på Udbynedervej i Havndal. Da betjente nåede frem til stedet, fandt de to bevidstløse mænd på vejen og påbegyndte førstehjælp.

Den ene blev dog konstateret død, mens den anden blev kørt til hospitalet, hvor han er uden for livsfare, men alvorligt kvæstet.

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker politiet ikke at udtale sig om et muligt motiv.

Grundlovsforhøret ventes afholdt for lukkede døre, oplyser politiet.

/ritzau/