Brian Sandberg: Jeg har ikke søgt optagelse i en anden MC-klub


Jeg skal IKKE i nogen anden MC klub, skriver Brian Sandberg på Facebook. Arkivfoto

Eks-Bandidos rockeren Brian Sandberg afviser på det skarpeste, at være på vej ind i en ny rygmærke-klub. Ekstra Bladet skriver ellers onsdag, at den tidligere Bandidos-rocker er set sammen med flere ledende medlemmer af Satudarah.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Blodsugende Ekstra bladet skriver idag at, jeg har søgt optagelse hos en anden MC klub.
Fordi de har modtaget billeder, hvor jeg står og snakker med min meget gode ven!!!
De kan jeg med store bogstaver AFKRÆFTE på det groveste, jeg har et par venner som er tilknyttet andre klubber/bander, skriver Brian Sandberg på Facebook.

Brian Sandberg blev d.31 marts smidt ud af Bandidos MC. Angiveligt fordi Brian Sandberg havde haft en seksualbetonet kontakt via nettet med en ekskæreste til et medlem af Bandidos. Brian blev smidt ud i såkaldt 'bad standing', hvor han ikke må have nogen kontakt til sine tidligere brødre i Bandidos. Han skal også fjerne nogle Bandidos tatoveringer.

LÆS OGSÅ: Brian Sandbergs Facebook-profil er lukket ned
LÆS OGSÅ: Brian Sandberg tilbage på Facebook: Jeg er bare et menneske
LÆS OGSÅ: Brian Sandberg smidt ud af Bandidos
Ekstra Bladet skriver, at den tidligere Bandidos-rocker har deltaget i møder i Kongens Lyngby nord for København, hvor han har forsøgt at lægge et godt ord ind for sig selv i jagten på et nyt rygmærke.

Brian mener, at han er udsat for en hetz fra Ekstra Bladets side.

Jeg skal IKKE i nogen anden MC klub, så ligemeget hvad Ekstra bladets hævnmotiv skulle være mod min person, så er jeg mig SELV!!!!!!. Når sandheden en dag kommer ud om denne/de journalister, som virkelig prøver at ødelægge mit liv for tiden. Så vil i alle få et chok over hvordan enkelte af dem arbejder!!, skriver Brian Sandberg på Facebook.

Brian Sandberg afslutter sin Facebook opdatering med, at skrive: ‪#‎timewilltell‬