Brian Sandberg tilbage på Facebook: Jeg er bare et menneske


På Facebook beklager Brian Sandberg over at have skuffet Bandidos MC og vil gøre alt der er i hans magt for at få rettet op på det. Arkivfoto fra Tivoli d. 10 april 2014.

For første gang siden Brian Sandberg blev smidt ud af Bandidos d. 31 marts skriver han på Facebook. Brian Sandberg undskylder med, at han bare er et menneske.

Husk på, jeg er kun et menneske som også kan begå fejl her i livet, skriver det tidligere Bandidos-medlem på Facebook.

Brian Sandberg blev smidt ud af Bandidos i såkaldt 'bad standing'. Han skulle angiveligt have forsøgt seksuel kontakt med et Bandidos-medlems ekskone. Derved brød Brian Sandberg en vigtig regel i rockerklubben og blev straks smidt ud.

Brian Sanderg har ikke været aktiv på Facebook siden 31. marts. Han vil ikke kommentere hans problemer med Bandidos MC.

Nu er jeg igen tilbage her på Facebook!! MEN jeg hverken kan, eller vil kommentere på den situation der ændrede mit liv her den 31. marts pt., skriver Brian Sanderg på Facebook.

På Facebook beklager Brian Sandberg over at have skuffet Bandidos MC og vil gøre alt der er i hans magt for at få rettet op på det.

Dog vil jeg klart understrege at, jeg desværre har skuffet Bandidos MC ved at have brudt en regel. Det beklager jeg selvfølgelig og vil gøre alt der er i min magt for at få rettet op på det, skriver det tidligere Bandidos medlem på Faceook.

Straks efter han blev smidt ud af Bandidos MC slettede Brian Sandberg alle sine billeder på de sociale medier, hvor han kan sættes sammen med Bandidos MC. I følge Local Eyes's oplysninger er Brian Sandberg også i gang med at få overstreget sine klub-tatoveringer.

LÆS OGSÅ: Brian Sandberg smidt ud af Bandidos
LÆS OGSÅ: Brian Sandbergs Facebook-profil er lukket ned
LÆS OGSÅ: Derfor blev Brian Sandberg smidt ud af Bandidos
LÆS OGSÅ: Brian Sandberg i Tivoli
Brian Sandbergs byder igen alle velkommen Facebook, men han vil ikke acceptere en dårlig tone på Facebook.


Sådanne ser Brian Sandbergs nye Facebook profilbillede ud

Til dem af jer der stadig vil følge mig her på Facebook og Instagram, så er i meget velkomne igen. Til dem af jer der nok vil skrive alt muligt lort, så skal i vide at jeg vil blokere jeg jer med det samme, da jeg IKKE accepterer en dårlig tone her på min væg, afslutter Brian Sandberg i sit indlæg på Facebook