Islamist knyttes til endnu et drabsforsøg


I en kort erklæring oplyser anklagemyndigheden, at ballistiske undersøgelser viser, at patronhylstre fra nedskydningen af en motionsløber i Fontenay aux Roses knytter dem til det automatvåben, der to dage senere blev brugt i det jødiske supermarked. Arkivfoto

Politiet i Frankrig mener, at den mand, der torsdag dræbte en politikvinde og fredag fire gidsler i et jødisk supermarked, kan knyttes til endnu et drabsforsøg, skriver flere nyhedsbureauer.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

I en kort erklæring oplyser anklagemyndigheden, at ballistiske undersøgelser viser, at patronhylstre fra nedskydningen af en motionsløber i Fontenay aux Roses knytter dem til det automatvåben, der to dage senere blev brugt i det jødiske supermarked.

LÆS OGSÅ: Statsanklager: Personer i supermarked dræbt før aktion
LÆS OGSÅ: Ny gidseltagning rammer Paris: To meldes dræbt
Oplysningerne offentliggøres af nyhedsbureauet AP, der tilføjer, at anklagemyndigheden tilføjer, at motionsløberen blev alvorligt såret ved episoden.

Amedy Coulibaly blev dræbt, da fransk politi stormede supermarkedet. Aktionen fandt sted få minutter efter, at sikkerhedsstyrker havde skudt og dræbt de to brødre Said og Cherif Kouachi, der onsdag stormede det satiriske magasin Charlie Hebdo og dræbte 12.

LÆS OGSÅ: Ny gidseltagning rammer Paris: Tvivl om antallet af ofre
LÆS OGSÅ: Gidseltager truer: Jeg dræber gidsler hvis I angriber Kouachi-brødrene
/ritzau/