Syriske flygtninge synger Kim Larsen nummer


Syriske flygtninge synger Kim Larsen nummer.

Denne video er blevet et stort hit på nettet. En flok syriske asylasylansøgere synger Kim Larsens 'Papirsklip'.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Mens politikere herhjemme diskuterer antallet af asylansøgere i Danmark, så har en nogle frivillige medarbejdere på flygtningecenteret i Nordborg lavet en lille video med en gruppe syriske asylansøgere.

Sangeren er den syriske flygtning Darews "Redwann" Lavok har lært sangen ved at lytte til den på sin mobiltelefon. Han har ikke opholdt sig i landet i lang tid, men alligevel kan han synge Kim Larsens Papirsklip på nogenlunde forståeligt dansk.

På Youtube skriver medarbejderne nedenstående:

- Darews "Redwann" Lavok har lært denne sang ved at lytte til den på hans tlf. Han elsker denne sang, og tænkte at han skal have muligheden for at vise den danske befolkning at det godt kan lade sig gøre at integrere sig i vores samfund på kort tid hvis et menneske er ihærdig og villig til at lære.
Dette viser de syriske mænds sammenhold, og den kærlighed de viser til hinanden hver dag, også selvom de ikke kender dem de møder. Del dette, og vær med til at bringe budskabet frem i vores land, skriver de frivillige medarbejdere på flygtningecenteret i Nordborg.