Hovsa: DAD’s ikoniske kohoved knust mod jorden i Tivoli


Med et kæmpe brag styrtede DAD’s verdenskendte symbol til jorden tidligt onsdag morgen ved 7-tiden.

D-A-D’s mærke var ophængt i hovedindgangen til Tivoli i forbindelse med at bandet holder en række koncerter i Tivoli – men det bliver nu uden det store DAD symbol i hovedindgangen, da det ikke overlevede styrtet til jorden og blev grundigt smadret – og angiveligt havde DAD kun det ene kohoved.

Inden nedstyrtningen havde kohovedet svinget voldsomt i den kraftige vind, og til sidst gik det altså grumme galt – heldigvis skete nedstyrtningen udenfor Tivolis åbningstid og der var derved ikke nogen mennesker som kom noget til.

– Vi er ærgerlige over, at det er sket, og det er noget, vi tager alvorligt. Det må selvfølgelig ikke kunne ske. Kohovedet var stormsikret med karabinhager, og alt var egentlig i orden, så vi er i gang med at undersøge, hvorfor det faldt ned, siger pressechef Torben Plank til Ekstra Bladet.

DAD’s koncerter er som alt andet begrænset under coronapandemien, og der bliver kun lukket 500 mennesker ind i koncertsalen, koncerterne finder sted i Tivolis koncertsal mellem 2. og 8. november – men altså uden DAD’s ikoniske kohoved i indgangen til Tivoli.