TV: Lastvognschauffør hårdt kvæstet i trafikulykke

ØLSTYKKE: Mandag eftermiddag kl. 14.30 kolliderede to lastbiler ved krydset

Frederikssundsvej – Dronning Ingrids Vej. Ulykken blev udløst da en tredje lastbil var havareret i højre vognbane. Præcist hvordan ulykken skete er uklart, men den blev angiveligt udløst ved at en lastbil som kørte ad Frederikssundsvej pludselig kom i problemer og gik i stå i den højre vognbane.

En anden lastbil ser klart den havarerede lastbil, og trækker ud i overhalingsbanen hvor chaufføren samtidig sætter farten ned da der ikke er meget plads – og her sker så ulykken.

Den hvide lastbil kommer tilsyneladende kørende uden at chaufføren i tide bemærker den havarerede lastbil, og at den anden lastbil har sat farten ned ved passage, hvorved den hvide lastbil rammer lastbilen ude i overhalingsbanen med så stor kraft at store dele af førerhuset rives af og lander på vejbanen.

Lastbilen er herefter ude af kontrol og drejer ud i rabatten, tværs henover gang/cykelsti og ind i et kraftigt træ. Her vælter lastbilens hænger, og læsset af grus vælter ud.

Den hårdt sårede chauffør var, ifølge et vidne på stedet, blevet kastet ud af sin lastbil ved ulykken, og skulle have fået et ben revet af omkring knæet. Flere vidner til ulykken havde omgående ydet førstehjælp indtil ambulancer og akutlæge nåede frem til stedet og overtog behandlingen af den svært tilskadekomne mand.

Udfra hvordan førerhuset ser ud, har chaufføren formentlig været heldig ved at blive kastet ud – men hans præcise tilstand var mandag aften endnu ukendt.

Uheldet medførte massive trafikale problemer, da vejen måtte spærres fuldstændig under efterforskningen af ulykken og ikke mindst under oprydningen hvor de tre implicerede lastbiler skulle bugseres væk.

Først omkring kl. 20 var redningsarbejdet afsluttet, og vejen fuldt åben for trafik.