To mænd overfalder 19-årig med knivstik og spark i Ballerup

En 19-årig mand er lettere tilskadekommen efter at være blevet stukket med en kniv i låret foran Rugvænget 46 i Ballerup tirsdag aften.

Det oplyser vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Brian Holm.

– Knivstikket har heldigvis ikke været så dybt, så han er blevet udskrevet igen, siger vagtchefen kort efter klokken 1 natten til onsdag.

Politiet får anmeldelsen om overfaldet klokken 21.36.

– Den forurettede opholder sig med en gruppe venner på nogle bænke foran Rugvænget 46 i Ballerup, da de bliver opsøgt af to gerningsmænd, siger vagtchefen.

– Der opstår en form for skænderi, og en af de to gerningsmænd stikker den 19-årige i låret med en kniv, mens den anden sparker ham i hovedet.

Det er lykkedes politiet at anholde ham, som førte kniven. Den anden person, der sparkede offeret, er fortsat på fri fod.

Den anholdte mand er 19 år, mens den anden formodede gerningsmand er 17 år.

– Vi ved godt, hvem den 17-årige er, for i et eller andet omfang har de alle sammen kendt hinanden, da de kommer fra det samme område, siger vagtchef Brian Holm, som opfordrer teenageren til at melde sig selv.

Begge gerningsmænd vil blive sigtet for grov vold, og den 19-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør onsdag.

– Det er alle sammen nogle unge mænd, som vi kender i forvejen. Det skal dog understreges, at vi ikke kender dem for noget alvorligt såsom bandekriminalitet. De ligger i den lave ende af skalaen, siger vagtchefen.

Motivet for overfaldet er endnu ukendt.

– Vi ved ikke, hvad de kommer op at skændes over. Den ene gruppe sidder på nogle bænke uden for på Rugvænget, mens den anden gruppe opholder sig i en lejlighed i nærheden, da de altså beslutter sig for at mødes, siger Brian Holm.

/ritzau/