Brændende bil fundet kort efter skyderi mod villa

Kort før midnat blev et hus gennemhullet af flere skud i Blistrup i Nordsjælland. Umiddelbart efter blev politiet alarmeret om en brændende bil på en skovparkering på Bækkebrovej i Tibirke Sand.

Like localeyes.dk på Facebook

Fredag aften genlød Blistrup af en række skud, da endnu ukendte gerningsmænd beskød en villa, mens beboerne befandt sig i huset. Det vides ikke om der blev brugt automatvåben eller præcis hvor mange skud, der faldt.

Efter skudsalven blev mindst en bil set køre i haste fra stedet.

– Vi arbejder intenst med sagen, og vi holder lige kortene tæt til kroppen lidt endnu, siger Vagtchef Hans Gossvig, Nordsjællands Politi, til localeyes.dk først på natten.

Vagtchefen bekræfter både skyderiet, afbrændingen af en personbil og at der er en del anholdte i sagen.

Flere hændelser skete kort efter hinanden, og der er tale om afbrænding af en personbil samt en politijagt med flere anholdte i Frederiksværk som muligvis hænger sammen med skyderiet i Blistrup – men det er ikke bekræftet af Nordsjællands Politi som altså stadigvæk efterforsker sagerne.

Kort efter skyderiet blev der slået alarm om ildløs i en bil på en skovparkering på Bækkebrovej i Tibirke Sand. Politi. Brandvæsenet var hurtigt fremme på stedet, hvor ilden blev slukket forsigtigt for at sikre mulige spor i og omkring det afbrændte køretøj.

Nordsjællands Politi indsatte en af sine absolut bedste tjenestehunde til at afsøge området omkring den afbrændte bil – umiddelbart kunne den heftige sikring af køretøjet betyde at der kan være tale om den bil der har været brugt ved skyderiet i Blistrup. Det er tydeligvis en teori som politiet arbejder ud fra, selvom det ikke er bekræftet.

Afbrændning af biler efter skudepisoder er velkendt i forbindelse med bandemiljøet.


Politiet ville ikke lade vores mand på stedet komme tættere på den afbrændte bil. Det skete for at sikre spor i området, hvor gerningsmænd kunne have kastet ting fra sig.