Linse Kessler til demonstration imod hundeloven

Flere hundrede personer deltog lørdag eftermiddag i en demonstration imod hundeloven.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Demonstranterne mener at hundeloven skal ændres, da den i dag slår uskyldige hunde ihjel. En af de drivende kræfter i modstanden imod hundeloven er Linse Kessler. Hun deltog selvfølgelig også.

Hun er imod dele af hundeloven og mener, at loven i dag slår uskyldige hunde ihjel. Hundeloven forbyder flere racer, som ifølge loven kan være farlige.

– Vi er imod dele af hundeloven. Vi vil gerne have listen med ulovlige hunde væk. Der bliver dræbt alt for mange hunde, siger Linse Kessler til Local Eyes.

Der var mange mennesker og hunde med i demonstrationen som startede fra Blågårds Plads på Nørrebro og endte foran Christiansborg.

Linse Kessler var meget tilfreds med fremmødet, men hunved godt at de ikke får ændret hundeloven lige med det samme.

– Det er jo lørdag i dag. Vi ved godt at politikerne ikke sidder og kigger ud af vinduet, det er ikke derfor vi gør det selvfølgelig. Men vi har snakket med nogle politikere fra Dansk Folkeparti og Venstre og de siger også, ihvertifald dem fra Dansk Folkeparti og Alternativet, at vi ikke må stoppe. Vi må ikke stoppe med at holde dette her, for det er den eneste måde vi kan blive hørt på, siger Linse Kessler.


KLIK og se mere tv fra demonstrationen og interviews med Linse Kessler.

– Hundene kan ikke snakke. Det er kun os der kan snakke for hundene. De har ingen stemme – de har os, siger Linse Kessler.

Linse Kessler og de andre demonstranter stopper heller ikke modstanden, da de alle er meget glade for hunde. De vil også fremover demonstrerer i mod hundeloven.

– Folk de tænker. Er du gal en flok tåber. Det er jo bare hunde. Det er til at brække sig over. Det gider jeg ikke høre på mere, for hundene er vores venner. Og ved du hvad. Der er 400.000 familier som har hund i Danmark. Tænk hvis de alle var her, afslutter Linse Kessler og smiler.