Nyfødt pige fundet efterladt i pose ved affaldscontainer

Københavns Vestegns Politi har omkring klokken 15.30 fundet et spædbarn efterladt på Baltorpvej i Ballerup. Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Der er tale om en nyfødt pige, der er i live, og efter omstændighederne har det godt. Hun er blevet bragt til et nærliggende hospital, fortæller vagtchef hos Københavns Vestegns Politi Jens Møller.

Barnet blev fundet i en pose mellem et par containere ud for adressen Baltorpvej 237 nær ved varmecentralen. Det var en beboer, der fandt pigen, da personen skulle ned for at aflevere noget affald.

Politiet ved ikke præcis, hvor lang tid pigen har ligget i posen. Men det er formentlig ikke mere end 24 timer, fortæller vagtchefen

– Vi ved bare, at hun nok er født inden for det seneste døgns tid, siger Jens Møller.

Politiet søger vidner, som har set noget omkring adressen det seneste døgn. Politiet vil også gerne i kontakt med folk, der kender noget til kvinden, som er mor til barnet.

Jens Møller fortæller, at der lørdag aften endnu ikke er nogen, som har taget kontakt til politiet om sagen.

– Vi efterforsker på livet løs og håber, at der er nogen, som kan bidrage med oplysninger, og at moren et eller andet sted får givet sig til kende.

– Der må være nogen, der ved noget om det her barn, siger han.

Vidner kan kontakte Københavns Vestegns Politi på 43861448 eller på 114.

/ritzau/