Medina aflyser koncert efter alvorligt fald


Medina humper lige nu rundt på krykker. Hun faldt og slog sit knæ mod noget beton. Derfor aflyser hun sin fælleskoncert med ekskæresten Christopher i aften i Skovdalen i Aalborg.

Like localeyes.dk på Facebook

Kære dejlige fans, jeg er netop nu lige kommet ud fra hospitalet med et semi knust knæ og er derfor nødsaget til at aflyse mit show i aften, skriver Medina på Instagram.

Medina faldt og knaldede sit knæ ned i et betongulv.

Jeg er forfærdeligt ked af at skuffe jer med så kort varsel, men desværre ka man ikke helgardere sig imod alt i denne verden så jeg tog mig lige et flyveskalleknæ styrt direkte ned i en gang beton, skriver Medina på Instagram.

Medina takker Burhan, som har sprunget til i sidste øjeblik og optræder i Aaborg i aften sammen med Medinas ekskæreste Christopher.

– Jeg elsker jer højt og glæder mig til at komme på benene og se jer igen snart. Burhan har været så dejlig at springe til i sidste øjeblik og jeg er sikker på i får en fantastisk koncert med ham i aften❤️ stort kram fra jeres M., skriver Medina på Instagram.

/Foto fra Instagram/