Medina aflyser koncert efter alvorligt fald

Medina humper lige nu rundt på krykker. Hun faldt og slog sit knæ mod noget beton. Derfor aflyser hun sin fælleskoncert med ekskæresten Christopher i aften i Skovdalen i Aalborg.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Kære dejlige fans, jeg er netop nu lige kommet ud fra hospitalet med et semi knust knæ og er derfor nødsaget til at aflyse mit show i aften, skriver Medina på Instagram.

Medina faldt og knaldede sit knæ ned i et betongulv.

Jeg er forfærdeligt ked af at skuffe jer med så kort varsel, men desværre ka man ikke helgardere sig imod alt i denne verden så jeg tog mig lige et flyveskalleknæ styrt direkte ned i en gang beton, skriver Medina på Instagram.

Medina takker Burhan, som har sprunget til i sidste øjeblik og optræder i Aaborg i aften sammen med Medinas ekskæreste Christopher.

- Jeg elsker jer højt og glæder mig til at komme på benene og se jer igen snart. Burhan har været så dejlig at springe til i sidste øjeblik og jeg er sikker på i får en fantastisk koncert med ham i aften❤️ stort kram fra jeres M., skriver Medina på Instagram.

/Foto fra Instagram/