Utilfreds med bilkøb: Tog oversavet-jagtgevær med til sælger


Arkivfoto


To mænd var angiveligt så utilfredse med den bil, de havde købt, at de torsdag aften opsøger sælgeren i hans hjem i Struer.

Ifølge vagtchef Jens Claumarch fra Midt- og Vestjyllands Politi tager mændene derfra efter at have truet manden, og da politiet kommer til stedet, forsøger de at løbe fra patruljen.

Like localeyes.dk på Facebook

– Vi ser, at de kaster noget fra sig, og vi får en hundepatrulje til at afsøge den korte strækning, fortæller vagtchefen.

Hundepatruljen finder et oversavet jagtgevær, der er ladt med to patroner. I mændenes bil finder politiet yderligere nogle patroner og et par knojern.

Bilen er uden nummerplader, men inde i den ligger to stjålne nummerplader. Desuden er mændene i besiddelse af narko, og den ene af dem er påvirket.

– De er sigtet for trusler, overtrædelser af våbenloven, kørsel i påvirket tilstand, tyveri af nummerplader, overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og kørsel i frakendelsestiden. Vi tager hele paletten, siger vagtchefen.

Den ene af mændene er i midt i 20’erne, den anden midt i 40’erne, og de er begge, ligesom sælgeren af bilen, kendt af politiet.

De to mænd bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Holstebro fredag eftermiddag. I Retten i Grenaa bliver en mand fremstillet, sigtet for to tilfælde af vold og trusler mod samme mand, som han havde været i uoverensstemmelse med.

Volden skulle være begået 22. februar og 17. maj i år. Den tiltalte blev anholdt torsdag formiddag i Grenaa, og han var i besiddelse af et oversavet jagtgevær og ammunition og 30 gram amfetamin.

/ritzau/

Leveret af Nyhedsbureauet Newspaq