Kendt rapper arresteret for 0,5 gram pot


Han lægger ikke selv skjul på, at han ryger temmelig meget af den grønne urt. Men det er ulovligt, og forbruget har konsekvenser for den amerikanske rapper Wiz Khalifa.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Han er nemlig blevet arresteret for besiddelse af pot, efter politiet fandt 0,5 gram af stoffet på ham i en lufthavn i Texas. Det skriver TMZ.

Men det tager rapperen ikke så tungt. Umiddelbart efter anholdelsen valgte han nemlig at poste et fængsels-selfie på Twitter, hvor han også gør lidt grin med politiet.

– De prøver at finde ud af, hvor mange gram, jeg havde på mig. Hvor ironisk, skriver “Black & Yellow”-hitmageren på Twitter.

Ironien ligger i, at Khalifas nye mixtape “28 Grams” er lige på trapperne. Og det mixtape reklamerer han også for i forbindelse med sin anholdelse.

– Jeg vil gerne udgive “28 Grams”, men de har sgu låst mig inde. Så snart jeg kommer ud, kommer mixtapet også ud, skriver hiphopperen på Twitter.

Det løfte holdt den 26-årige musiker. Da hans kaution blev betalt, og han endnu engang kom på fri fod, udsendte han “28 Grams” som en forsmag på hans nye album “Blacc Hollywood”, som forventes at komme på gaden senere i år.

Wiz Khalifa er flere gange blevet arresteret for besiddelse af hash, og han har tidligere udtalt, at han bruger omkring 10000 dollar om måneden på stoffet. Det svarer til godt 55000 danske kroner.

Newspaq

Niels Vedersø Østergaard