Buspassagerer kogt levende

Tretten mennesker fik alvorlige forbrændinger i en vild ulykke forårsaget af en pludselig læk i et stort vandrør med kogende vand.

Like localeyes.dk på Facebook

Det kogende vand stod i en 20 meter høj fontæne, da en bybus kørte igennem. Bussen sad fast i et hul i vejen og det kogende vand kom ind i bussen.

Ulykken skete i Krasnoyarsk i Rusland.

Buschaufføren smadrede forruden med en lygte og flygtede. Han glemt bare at åbne dørene for passagerne. Et vidne fortalte at chaufføren var ved at blive kogt levende. Han er indlagt på hospitalet med svære forbrændinger.

Passagerene forsøgte at komme ud, men kunne ikke. Et vidne fortalte, at han kunne se hænderne fra passagerne på de dukkede ruder i bussen.

En person smadrede et vindue med hænderne og fik hevet nogle passagerer ud i sikkerhed. Til sidst fik de bagdøren op og alle passagerer kom ud.

” Vi forsøgte at åbne døren, men mislykkedes. Så vi smadrede vinduet. To minutter mere og det ville være enden for dem. Da jeg trak dem ud var huden på deres hænder begyndte at skalle af, udtaler et vidne som hjalp passagerne ud af bussen.

Like localeyes.dk på Facebook

Kollegaer til buschaufføren udtaler, at han ikke åbnede dørene for passagerne ,da han ville holde det kogende vand ude fra bussen. Det lykkes bare ikke. Det kogende vand steg og steg i bussen og passagerne gik i panik.

13 personer er indlagt med svære forbrændinger efter det kogende vand.