Se og Hør skandale: Nu ryger chef på Ekstra Bladet


Beskyldningerne om, at Se og Hør har købt personlige oplysninger om kongelige og kendte af en ansat i Nets, rammer endnu en tidligere ansat på ugebladet.

LÆS OGSÅ: Se og Hør skandale: Henrik Qvortrup forlader TV 2
Ekstra Bladets redaktionschef for underholdningsstoffet, Lise Bondesen, er i “fælles forståelse med chefredaktionen” taget på ferie på ubestemt tid, skriver eb.dk.

Det skyldes, at Lise Bondesen arbejdede som nyhedschef på Se og Hør under ugebladets tidligere chefredaktør Henrik Qvortrup i den periode, hvor bladet beskyldes for at have købt personlige oplysninger fra en ansat i Nets.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

– Lige nu handler det om, at vi vil have, at Lise får ro på. Det er klart, at det er en belastning for hende, at alle mulige ringer til hende hele tiden for at spørge ind til hendes fortid på Se og Hør, siger ansvarshavende chefredaktør på Ekstra Bladet Poul Madsen til Ritzau.

– Lise har været her et år, og jeg har fuld tillid til hende her på Ekstra Bladet, men der er bragt så meget tvivl ind om, hvad der er foregået på Se og Hør, så vi er blevet enige om, at det er bedst for alle, at hun tager på ferie, tilføjer han.

Poul Madsen vil ikke svare på, om han har talt med Lise Bondesen om, hvorvidt hun havde kendskab til den påståede aftale med Nets-medarbejderen, der angiveligt solgte personlige oplysninger om kongelige og kendte til Se og Hør.

– Hvad der er foregået af samtaler mellem mine medarbejdere og mig, det lader jeg blive mellem os. Det er fuldstændig udramatisk, at hun er taget på ferie, siger han.

Han vil heller ikke lægge sig fast på, hvilke oplysninger, der skal komme frem, før Lise Bondesens ferie kan slutte – eller hvad konsekvensen skal være, hvis det viser sig, at hun havde kendskab til eventuelle ulovligheder.

– Hver dag bringer nye oplysninger i den her sag, og for os handler det om, at vi skal have et klarere billede af, hvad der er op og ned i den her skandale. Derfor har vi sagt ubestemt tid.

/ritzau/

Leveret af Nyhedsbureauet Newspaq