Få inspiration til at finde dit drømmekøkken


Dette er sponsoreret indhold.


Kunne du godt tænke dig at få et nyt køkken, og er du ikke helt sikker på, hvordan det skal se ud? Har du muligvis en idé, og kunne du godt tænke dig at få inspiration? Hos Handcrafted Interior har de en hel hjemmeside, hvor du kan se, hvilke muligheder der er for dit fremtidige køkken. Så hvis du godt kunne tænke dig at høre mere om deres snedkerkøkkener og få mere inspiration, er Handcrafted Interior muligvis stedet for dig.

At få et nyt køkken er en stor investering i hjemmet, og det kan derfor være en svær beslutning, for hvilken stil kan man godt lide, og hvor får man et køkken, der ikke bare er funktionelt, men også har et stilrent design? Hos Handcrafted Interior burde du få svar på de fleste af dine spørgsmål. Virksomheden har nemlig en hel side, der hjælper dig med at danne dig en bedre ide om, hvilken slags køkken du bedst kan lide.

Handcrafted Interior har et stort udvalg af snedkerkøkkener. Faktisk har de en designlinje, som indeholder otte forskellige designs, heriblandt KONTUR, WINDSOR, KBH, RUM og andre. Hvis du vælger et køkken fra dette firma, får du et håndbygget køkken, der er lavet af virksomhedens snedkere i Letland. Deres køkkener laves i egetræ og egetræsfiner, som kan behandles med mange forskellige bejdser, eller males i et hav af farver, så du kan vælge det udtryk, der passer bedst til din personlige stil.

Find den stil der passer til dit hjem
På Handcrafted Interiors hjemmeside kan du få køkken inspiration, hvor det blandt andet er muligt for dig at se deres forskellige designlinjer. Samtidig har virksomheden et showroom i København og et i Århus, som du kan besøge. Her er det også muligt at bestille et møde med en af virksomhedens designere, der vil hjælpe dig med at finde det køkken, som passer bedst til dit hjem. De farver, der typisk anvendes til et skandinavisk design, er natur, grålige og lyse toner. .

Der findes mange forskellige stilarter til køkkener hos Handcrafted Interior blandt andet minimalistisk, traditionel, moderne, landlig og industriel. Det minimalistiske køkken består ofte af enten træ og marmor og har en meget enkel stil. Det traditionelle køkken har et tidløst udseende gennem de materialer, der anvendes, som er meget typiske. Det moderne køkken består ofte af kvartsit eller marmor og har også en meget enkel stil, samtidig med at det er funktionelt. Til det landlige køkken anvendes der ofte træ, og denne stil trækker meget på naturen. Det industrielle køkken har en rå stil og består af en kombination af træ og stål.