Vildt kaos: 28 anholdt og politi måtte affyre varselsskud


Politiet måtte affyre flere varselsskud for at anholde personer under masseslagsmålet, ligesom der blev skudt mod en bil, som forsøgte at køre nogle betjente ned.

LÆS OGSÅ: Voldsrus foran Parken: Der blev skudt og stukket med kniv
Der blev brugt både kniv, totenschlägere og skydevåben under et vildt slagsmål natten til søndag foran sportsbaren Lions and Barells ved Parken i København.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Politiet sendte et massivt opbud af betjente til stedet, men det dæmpede ikke gemytterne.

Flere betjente på stedet kunne rapportere, at der blev affyret skud. Politiet oplyser, at de også måtte affyre flere varselsskud i forbindelse med sikring af personer på stedet.

To personer i en personbil forsøgte at køre nogle betjente ned. Betjentene affyrede varselsskud og begyndte også at skyde mod køretøjets dæk. Bilen blev bragt til standsning, og de to personer forsøgte at undløbe fra køretøjet. De blev begge anholdt.

Tre personer er blevet behandlet for knivsår. Politiet har ikke modtaget oplysninger om, at nogen personer er ramt af skud.

Politiet har i alt anholdt 28 personer, og der pågår i øjeblikket en større efterforskning med henblik på at få klarlagt hele hændelsesforløbet.