Philip Seymours lig bliver båret væk

Den afdøde Hollywood stjerne, Philip Seymour bliver her båret ud af sit hjem i New York og kørt væk i en rustvogn. Han blev fundet død på sit værelse søndag morgen.

LÆS OGSÅ: Hollywoodstjerne fundet død af overdosis

Politiet udtalte søndag at han blev fundet død, sandsynligvis efter en overdosis af heroin. Kilder fortalte den amerikanske presse, at han blev fundet med en nål i armen. I 2013 gennemførte han et rehab for heroinmisbrug efter at have været clean i 23 år.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Philip Seymour Hoffman blev 46 år gammel. Han efterlader sig partneren Mimi O’Donnell og parrets tre børn.

En lang række filmstjerner og tidligere kollegaer har siden søndag stået i kø for at viderebringe deres dybeste medfølelse til Hoffmans efterladte familie.

Familien skriver i en pressemeddelelse, som blandt andre Female First har modtaget.

– Vi er ødelagte efter tabet af vores elskede Phil og sætter pris på den overvældende kærlighed og støtte, vi har modtaget fra alle. Dette er et tragisk og pludseligt tab, og vi vil gerne bede om, at I respekterer vores privatliv i denne sorgens tid. Hav venligst Phil i jeres tanker og bønner, skriver familien.

Hoffman har været nomineret til en Oscar hele tre gange, for hans roller i henholdsvis Capote, Charlie Wilson’s War og Doubt. Han vandt prisen for den første. Desuden har han opnået en Golden Globe, en Screen Actors Guild Award og enBAFTA Award.