Grænsekøbmand: COOP jævnede min lagerhal med jorden

Stridigheder om en grund i den tyske grænseby Süderlügum førte i nat til, at en mindre opbevaringshal tilhørende en købmand, blev jævnet med jorden.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Ifølge købmand Niels Sterndorff, direktør for Priss-grænsebutikkerne, der har lejet sig ind på grunden, er det repræsentanter for supermarkedsgiganten Coop der i ly af nattens mørke, har været i gang med gravemaskinerne og lastbiler, skriver ekstrabladet.dk.

Butikschefen, Torben Nissen kom lørdag morgen og så lagerhallen var jævnet med jorden. Han tilkaldte hans chef og politiet. Torben fortæller i et interview med Local Eyes, at der er sket skader for omkring 50.000 euro.

Stridigheden står mellem COOP og en grænsekøbmand om et stykke jord. Købmanden havde bygget en mindre lagerhal til sine varer på det stykke jord. COOP er ved at bygge et stort supermarked ved siden af Købmanden. Købmanden hævder, at have en lejekontrakt på det lille stykke jord, hvor hans lille lagerhal lå. COOP mener at det er dem som har ret til jorden og har prøvet, at forhandle med købmanden igennem længere tid. Disse forhandlinger mente COOP ikke ville føre til noget resultat og valgte derfor at jævne hallen med jorden.

Det tyske politi i Flensborg bekræfter, at der er sket hærværk på det omtalte sted.