Stukket ned under røveri – butiksansat uden for livsfare

Da en 41-årig butiksansat i Rema 1000 på Egelundsvej i Albertslund skulle lukke butikken lillejuleaften, blev han ved indgangen til butikken mødt af to maskerede røvere.
LÆS OGSÅ: Mand stukket ned under røveri i Albertslund
Butiksassistenten ville ikke lukke dem ind, men de sprøjtede peberspray i ansigtet på ham. Da han vendte sig om, blev han stukket to gange med kniv i ryggen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra localeyes.dk - få breaking news og en daglig oversigt

Offeret blev kørt på Rigshospitalet, og hans tilstand var i første omgang kritisk. Men efter en operation er han i bedring, lyder det.

– Han er erklæret uden for livsfare, men han er stadigvæk indlagt, siger vagtchef Kim Svenningsen fra Københavns Vestegns Politi til Ritzau omkring klokken 3 natten til tirsdag.

Politiet har i løbet af natten samlet en del spor, kigget videoovervågning igennem og talt med vidner.

– De to gerningsmænd forsvandt til fods i ukendt retning, men der var en del vidner i butikken, og derfor har vi et signalement af dem, siger Kim Svenningsen.

De to gerningsmænd er begge mænd i alderen 20-25 år og begge omkring 175 centimeter høje. Den ene er almindelig til spinkel i bygning, bar en sort hættetrøje, mørke jeans og var sortmaskeret for ansigtet.

Den anden var almindelig til muskuløs af bygning, iført sort hættetrøje med skrift på maven. Han var iført hvide bukser og et sort/hvid-ternet tørklæde for ansigtet.

/ritzau/ Tekst leveret af Nyhedsbureauet Newspaq