Mand stukket ned under røveri i Albertslund

Da en 41-årig butiksansat i Rema 1000 på Egelundsvej i Albertslund skulle lukke butikken ved 21-tiden lillejuleaften, blev han ved indgangen til butikken mødt af to maskerede røvere.

Følg localeyes.dk på Twitter - klik her og få nyhederne før de andre

Butiksassistenten ville ikke lukke dem ind, men de sprayede med peberspray i ansigtet på ham.

Da han vendte sig om, blev han stukket to gange med kniv i ryggen, oplyser vagtchef Kim Svenningsen ved Københavns Vestegns Politi til Ritzau.

– Offeret er kørt til Rigshospitalets Traumecenter og hans tilstand er kritisk. De to gerningsmænd forsvandt til fods i ukendt retning, men der var en del vidner i butikken, og derfor har vi et signalement af dem, siger Kim Svenningsen.

Vagtchefen opfordrer vidner og andre, der kan genkende de to gerningsmænd eller har set dem på flugten til at kontakte politiet på 114.

De to gerningsmænd er begge mænd i alderen 20-25 år og begge omkring 175 centimeter høje. Den ene er almindelig til spinkel i bygning, bar en sort hættetrøje, mørke jeans og var sortmaskeret for ansigtet.

Den anden var almindelig til muskuløs af bygning, iført sort hættetrøje med skrift på maven. Han var iført hvide bukser og et sort/hvid-ternet tørklæde for ansigtet.

/ritzau/ Tekst leveret af Nyhedsbureauet Newspaq