Rihanna elsker Danmark


Fredag spillede Rihanna på Roskilde Festival. Rihanna skulle være gået på scenen kl. 22:30, men da klokken nærmede sig 23, havde hun endnu ikke vist sig, og der begyndte at lyde spredte buh-råb. Hun har tidligere ladet sit publikum vente i mere end to timer, men så hår var hun ikke mod de 70.000 mennesker foran Orange Scene.

Kl. 23:01 stod hun på scenen. Hendes fik overvejende gode anmeldelser, bortset fra Ekstra Bladets anmelder, som kalde Rihanna for en ‘tarvelig poptæve’.
Rihanna selv var utrolig begejstret for Roskilde-oplevelsen.

– DANMARK I overraskede mig ! Jeg havde ingen idé. at I var så vilde! I er utrolige! Jeg vil komme igen NÅR SOM HELST!!! Jeg elskede det, I gav mig den bedste oplevelse på scenen, tak for det! Jeg kom virkelig til at elske Jer endnu mere efter sidste nat!!