Mand anholdt for tyveri af soundbokse


ROSKILDE: Torsdag morgen kl. 07.45 fik politiet anmeldelse fra festivalvagterne om, at de havde tilbageholdt en mand ved udgang East, som var mistænkt for at have stjålet to soundbokse fra en camp. En skarp festivaldeltager havde bemærket manden som luskede af med soundboksene og tog kontakt til festivalpersonalet.

En patrulje anholdt den mistænkte, en 19-årig mand fra Vejle, som blev sigtet for tyveri af to soundbokse. Han erkendte tyveriet og udpegede, hvorfra de var taget. Betjentene visiterede den 19-årige mand, som foruden soundboksene også blev fundet i besiddelse af et skruetrækkersæt og en boltsaks, som var blevet brugt til at klippe sikkerhedswiren over til soundboksene. Derudover havde han 9 gram hash og 4,90 gram skunk på sig. Han havde desuden nogle smykker i sin taske, som politiet nu undersøger om kan være stjålne. Alle de fundne ting blev beslaglagt.

Der var to sovende festivaldeltagere som blev særdeles glade og overraskede, da politiet kort efter leverede de stjålne soundbokse tilbage. De anede ikke, at de var blevet bestjålet, men blev særdeles glade for at for deres værdifulde musikanlæg tilbage.

Den 19-årige blev taget med til politistationen til afhøring og sagsbehandling. Han blev løsladt senere på dagen, men vil høre mere fra politiet i sagen. Den 19-årige fik klippet sin armbånd af festivalen i forbindelse med sagen.