To mænd efterlyses for drab i Mørkhøj


Københavns Vestegns Politi opfordrer to mænd på 29 og 30 år, som sættes i forbindelse med skuddrabet på en 21-årig mand lørdag aften i Mørkhøj, til at melde sig selv for at undgå offentlig fotoefterlysning.

LÆS OGSÅ: Mand dræbt af skud i Herlev

Københavns Vestegns Politi efterlyser desuden et kvindeligt vidne, som luftede sin hund i området, hvor drabet skete.

LÆS OGSÅ: Mand dræbt af skud: Venner og pårørende samles på Herlev Hospital

Københavns Vestegns Politi sætter to mænd på 29 og 30 år fra hhv. Brønshøj og Gladsaxe i forbindelse med drabet på en 21-årig mand i Mørkhøj lørdag den 12. april ved 19-tiden.

LÆS OGSÅ: Mand skudt i Herlev: Politiet jagter drabsmand

Det 21-årige offer døde efter at være ramt af skud ved Rybjerg Allé og Maj Allé i Gladsaxe.

De to mænd ved nok godt allerede, at vi leder efter dem, og jeg vil nu opfordre dem til at komme selv og forklare sig. Ellers bliver vi nødt til at efterlyse dem offentligt med navn og foto, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

LÆS OGSÅ: Politiet efterlyser mindre mørk bil efter drab i Mørkhøj

Hun giver mændene en frist til kl. 16 i dag onsdag til at henvende sig enten personligt på nærmeste politistation eller direkte til efterforskerne på mobil 7258 0630.

Like localeyes.dk på Facebook

Hun vil ikke afsløre detaljer fra efterforskningen udover at den ikke peger i retning af et opgør mellem kriminelle bander.

Søger en kvindelig hundelufter
Efter drabet bad Københavns Vestegns Politi offentligheden om hjælp til at kaste lys over hændelsesforløbet og efterlyste oplysninger om en mindre mørk personbil, som kørte væk efter skyderiet.

København Vestegns Politi hører stadig gerne fra vidner med oplysninger i sagen.

– Vi vil meget gerne tale med en kvinde, som luftede sin hund ved Rybjerg Allé og Maj Allé lørdag ved 19-tiden, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.