Manchester United stopper Watfords vilde sæsonstart

Watford havde inden lørdagens hjemmekamp mod Manchester United vundet alle sine fire kampe i Premier League.

United, som har haft problemer i denne sæson, stoppede Watfords vilde sejrsstime. United vandt kampen 2-1.

Med den anden ligasejr i træk er United ved at få kontakt med toppen af tabellen med ni point efter fem kampe. Det rækker til en ottendeplads.

Watford, som har indledt sæsonen med at slå Brighton, Burnley, Crystal Palace og Tottenham, er nummer fire med 12 point.

I lørdagens kamp kom United bedst fra start, og det lykkedes udeholdet at bringe sig foran 1-0 efter 35 minutter.

Det var United-angriberen Romelu Lukaku, som brugte maven til at bugsere bolden ind over målstregen.

Tre minutter senere slog Chris Smalling til, da United-stopperen elegant tæmmede bolden med brystet og i næste bevægelse bankede 2-0-føringen i nettet.

På sidelinjen skabte målene jubel hos United-manager José Mourinho, som ellers ikke har haft meget at glæde sig over i de seneste måneder.

Watford havde dog ikke givet op.

Og United viste i perioder nogle af de defensive problemer, som har resulteret i flere nederlag i starten af sæsonen.

Hjemmeholdets angriber André Gray fik i hvert fald masser af plads til at hamre 1-2-reduceringen ind efter 65 minutter.

I overtiden modtog Uniteds midtbanespiller Nemanja Matic sit andet gule kort, og dermed måtte serberen forlade banen.

Kort efter diskede United-målmand David De Gea op med en klasseredning, da spanieren parerede et hovedstød fra Watford-stopperen Christian Kabasele.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen, så United og Mourinho kunne for anden kamp i træk rejse fra London med en sejr. I den seneste kamp vandt United ude over Burnley.