Rieks lyner to gange i Malmø-comeback mod Östersunds

Søren Rieks blev helten, da Malmö FF lørdag mødte Östersunds i den bedste svenske fodboldrække, Allsvenskan.

Danskeren scorede to mål og både indledte og fuldendte Malmö FF’s comeback, da klubben vendte 0-2 til 3-2 og vandt.

Den 31-årige dansker har med lørdagens mål scoret ni gange i ligaen i denne sæson.

Allerede efter et kvarters spil var Malmø-holdet bagud 0-2.

Med ti minutter tilbage af halvlegen sparkede Rieks dog Malmö FF tilbage i kampen, da han efter at have modtaget bolden nær straffesparkspletten lavede en hurtig vending og med et velplaceret spark sendte bolden i mål.

Fem minutter senere gjorde Marcus Antonsson det til 2-2.

12 minutter inde i anden halvleg var Rieks så igen på pletten. Denne gang var Markus Rosenberg oplæggeren med en aflevering på tværs af feltet.

Danskeren satte indersiden på og sparkede bolden i mål til 3-2-føring.

Det blev kampens sidste scoring, og med sejren indtager Malmö tredjepladsen i Allsvenskan med otte point op til AIK Stockholm, der dog har spillet en kamp færre.