Leipzig-træner er meget irriteret over topscorers skade

    Onsdag var en stor dag i RB Leipzigs historie.

    Den tyske fodboldklub, der trods status af oprykker ligger nummer to i Bundesligaen, fik sin første A-landsholdsspiller, da Timo Werner var med i startopstillingen i Tysklands kamp mod England i Dortmund.

    Angriberen blev imidlertid skadet i Tysklands 1-0-sejr, og det betyder ikke kun, at han ikke kan være med i VM-kvalifikationskampen på søndag ude mod Aserbajdsjan, Timo Werner går også glip af sin klubs næste kampe.

    Det er RB Leipzigs cheftræner, Ralph Hasenhüttl, mildest talt ikke tilfreds med.

    – Det er naturligvis en katastrofe, når man mister sådan en spiller på nuværende tidspunkt, siger træneren.

    RB Leipzig lå for et stykke tid siden lige i haserne på førende Bayern München i ligaen. Men efter fire nederlag i de seneste syv kampe trues Leipzig bagfra af Dortmund og Hoffenheim.

    Ralph Hasenhüttl forventer at han må undvære Timo Werner i de næste tre ligakampe. Den 21-årige angriber har scoret 14 ligamål i sæsonen.

    Til gengæld er Yussuf Poulsen på vej tilbage efter en lårskade.

    Danskeren træner i klubben, men deltager endnu ikke på lige fod med de øvrige spillere.

    Ralph Hasenhüttl vil ikke forcere den danske angribers comeback, efter at Yussuf Poulsen har siddet ude i omkring halvanden måned.

    – Vi bliver selvfølgelig nødt til at være forsigtige med Yussuf Poulsen. Man kan ikke gå ud fra, at han er på 100 procent, siger RB Leipzig-træneren.

    Klubben spiller 1. april sin næste ligakamp hjemme mod Darmstadt.

    /ritzau/dpa