FCM lukker hullet efter Lössl med pensioneret målmand

    Egentlig havde David Ousted besluttet sig for, at hans fodboldkarriere var forbi, men så ringede FC Midtjyllands cheftræner, Bo Henriksen.

    Nu har den 36-årige målmand skrevet under på en kontrakt i den midtjyske superligaklub, som for nylig sendte Jonas Lössl til Brentford.

    Kontrakten gælder resten af sæsonen, bekræfter FC Midtjylland på sin hjemmeside.

    – Da Bo ringede til mig, var min første tanke, om jeg dog ikke kunne få lov at være i fred efter mit karrierestop, men der er muligheder, som er svære at takke nej til og FC Midtjylland er én af dem, siger David Ousted.

    Han har i de seneste år tørnet ud for den svenske hovedstadsklub Hammarby, hvor han har været fast mand mellem stængerne.

    Ved årsskiftet udløb hans kontrakt, og det gav ham anledning til at stoppe karrieren, men det har han altså droppet.

    – Min fysiske forfatning er god og jeg glæder mig til at tage kampen op.

    – Samtidig føler jeg, at jeg har meget at bidrage med både på og uden for banen, hvor jeg håber at kunne hjælpe og vejlede nogle af de yngre spillere, siger Ousted.

    David Ousted må formentlig se Elias Olafsson løbe med spilletiden i FC Midtjylland. Derudover skal han kæmpe med Jared Thompson og Valdemar Birksø om minutter i målet.

    David Ousted har tidligere været en markant keeper hos Randers FC, som han forlod i 2013. Derefter spillede han i amerikanske og canadiske klubber, inden han i februar 2020 rykkede til Hammarby.

    /ritzau/