St. Louis Blues udligner i tæt dyst om Stanley Cup-trofæet

St. Louis Blues nægter at lægge sig ned i kampen om Stanley Cup-trofæet.

Blues slog natten til tirsdag Boston Bruins med 4-2 i fjerde kamp om Stanley Cup-trofæet i ishockeyligaen NHL.

Dermed udligner Blues til 2-2 i kampe i finaleserien, der spilles bedst af syv kampe.

Kampen stod helt lige, 2-2, indtil ti minutter før tid, hvor Ryan O’Reilly bragte Blues afgørende i front.

Med halvandet minut igen af kampen afgjorde Brayden Schenn det reelt for Blues med sin scoring til 4-2.

I første periode var Blues både foran 1-0 og 2-1 på mål af Ryan O’Reilly og Vladimir Tarasenko.

Men Boston Bruins nægtede at give op og udlignede først til 1-1 i første periode ved Charlie Coyle. Brandon Carlo udlignede igen for Bruins til 2-2 ved anden periodes eneste scoring.

Femte kamp spilles i Boston natten til fredag dansk tid.