Video afslørede langfingret indbrudstyv


Arkivfoto

ROSKILDE: En 28-årig mand uden fast bopæl i Høje-Taastrup kommune blev anholdt med assistance fra Københavns Vestegns politi torsdag formiddag. Han blev fældet af videoovervågning under et villaindbrud.

Den 28-årige optrådte på videoovervågningen i forbindelse med et indbrud i en villa på Stærkendevej om formiddagen i tirsdags og efterfølgende blev han med sikkerhed genkendt af flere politifolk.

På overvågningsvideoen ved indbruddet optrådte også en medgerningsmænd, som politiet også selv kunne identificere som en 18-årig mand fra Frederikssund.

Med assistance fra Nordsjællands Politi er den 18-årige nu også sigtet for indbruddet i villaen, hvor de stjal et guldur og en lampe. Den 28-årige er fortsat i politiets varetægt efter han fredag formiddag kl. 10.30 blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med påstand om varetægtsfængsling, da den 28-årige er tidligere straffet og prøveløsladt.

Dommeren mente også at det var bedst at holde den langfingrede 28-årige indbrudstyv bag tremmer, så han blev varetægtsfængslet frem til d. 8. februar.