Kom i gang med at bygge drømme-patriciervillaen i dag


Dette er sponsoreret indhold.


At bygge en patriciervilla er et stort projekt, som kræver meget planlægning og forberedelse samt mange overvejelser. Man skal nemlig finde ud af alt lige fra det rette sted at bygge sin patriciervilla til at vælge og indtænke behov og ønsker. Det er en lang proces, hvor man skal overveje og undersøge, om man skal bygge en patriciervilla 1 plan eller 2 plan, hvilke materialer som skal bruges, placeringen af villaen, designe den ønskede arkitektur af villaen og meget andet. Denne proces med et patriciervilla nybyg kræver grundige overvejelser, således man bliver glad for huset, når det står færdigt.

Få inspiration til et patriciervilla nybyg
Når man skal bygge et nyt hus, er det vigtigt at tænke over, hvilken stil man gerne vil have. Men ikke alle ved, hvad de ønsker, eller så mangler nogle måske endda inspiration. Derfor kan det være en god idé at starte med at undersøge forskellige patriciervillaer, så man kan få inspiration til sin egen bolig, inden man kontakter en håndværker. Tjek på boligsider eller patriciervillaer i området og se efter alt fra farven på facaden og taget til den generelle arkitektur og udnyttelsen af placeringen.

Derudover er det også vigtigt at tage højde for de materialer, der skal bruges i byggeriet – herunder træ, mursten og glas. Dette giver mulighed for at skabe et unikt udtryk, som passer til ens personlige stil. Endelig er det også vigtigt at tage højde for den tekniske del af byggeriet – herunder isolering, ventilation og el-installationer. Disse elementer skal alle sammen fungere optimalt for at sikre et godt indeklima i et nyt patriciervilla nybyg.

Vælg om patriciervillaen skal være i 1 eller 2 plan
Det er helt op til en selv, hvordan man ønsker at designe sin patriciervilla. Der er flere fordele ved at bygge en patriciervilla 1 plan, da det giver et stort areal og dermed god plads. Desuden kan man undgå trapper ved en patriciervilla 1 plan og dermed skabe et mere åbent og luftigt miljø, som også er mere børnevenligt. Dog kan det være svært at få plads til alle de funktioner, som man gerne vil have i sin villa, når den kun er på ét plan.

Derfor kan det være værd at overveje at bygge en patriciervilla 2 plan, så man får plads til flere funktioner og rum. Dette giver mulighed for at skabe et mere komplekst design med forskellige niveauer og rumdelere eller f.eks. at have en terrasse på plan 2, som er løftet over jorden. Dog skal man være opmærksom på, at det ofte koster lidt mere end en villa i 1 plan.