Tiltalt for rapper-drab: Nogen har lagt den blodige kniv i min lomme


Gerningsstedet ved Cederlunden i Taastrup, den 14. november 2021.


En 22-årig mand, der er tiltalt for knivdrabet på den 19-årige rapper Milan Rahim, blev jagtet af maskerede personer i bil og siden til fods, kort før drabet fandt sted.

Sådan lyder hans forklaring i Retten i Glostrup mandag.

– Da jeg vender mig om og prøver at løbe væk fra dem, får jeg et slag i ryggen. Jeg prøver at løbe væk, men mine ben kollapser, og jeg falder om, siger han.

Knivdrabet, som manden er tiltalt for, fandt sted den 14. november 2021 omkring Cederlunden i Taastrup, hvor to grupper stødte sammen.

Her blev både den 22-årige mand og den 19-årige Milan Rahim alvorligt såret. Den 22-årige overlevede, mens Milan Rahim pådrog sig så alvorlige skader, at han afgik ved døden dagen efter.

De to grupper stødte ifølge den 22-årige første gang sammen, mens den 22-årige og en kammerat sad i en bil på en parkeringsplads i Taastrup. Pludselig løb en maskeret person i deres retning.

– Han er dækket op til næsen, så jeg kan ikke se, hvem det er. Han går hen til min dør og slår og sparker på ruden, mens han råber, siger han.

Den 22-årige og hans ven blev så bange, at de tændte bilen og kørte væk. Men de kom ikke langt, for dækket var punkteret.

– Vi er helt i chok og prøver at komme væk. Så vi kører ind til Cederlunden, hvor vi føler, at vi er i sikkerhed, siger han.

Det var her, at fem eller seks sortklædte gerningsmænd løb efter ham og hans ven og angreb ham, fortæller han i retten.

Han nåede ikke langt væk fra gruppen, før han faldt sammen. Han var såret og kunne mærke, at han blødte på det ene ben.

– Så går tingene meget hurtigt. Jeg føler, at jeg besvimer, og så husker jeg ikke rigtig mere, fortæller den tiltalte.

I den 22-åriges jakke fandt politiet en foldekniv med Milan Rahims blod på. Men det kender den 22-årige ikke noget til, siger han.

– Jeg går ud fra, at nogen har lagt den i min lomme. Jeg har aldrig gået med kniv før, siger han.

/ritzau/