Satudarah åbner ny afdeling i Odense


ODENSE: Odense-afdelingen af Satudarah er ny, men en del af medlemmerne er ‘gamle kendinge’ fra det kriminelle miljø i og omkring Odense.

Det nye chapter skal angiveligt bestå af bla. tidligere medlemmer af HA’s hvalpegruppe AK81, og afdelingen i Odense følger traditionen hos Satudarah med at være en blanding af danskere og indvandrere.

Den nye Satudarah-afdeling til huse på Middelfartvej, ikke langt fra Blommenlyst Kro, i bygninger som førhen husede en tidligere friskole og en skovbørnehave.

Local Eyes forsøgte på stedet at få en udtalelse fra de medlemmer som arbejder på stedet, men der var ikke nogen som ville udtale sig.

Fakta om Satudarah
Satudarah MC blev grundlagt i Holland i 1990, hvor gruppen havde rødder i den tidligere hollandske koloni Molukkerne, der nu er del af Indonesien. De ni fjer i rygmærket repræsenterer grundlæggerne.
Klubben endte med at være den største rockerklub i Holland, men ved en retssag i 2018 blev Sarudarah forbudt i Holland, en afgørelse som året efter blev stadfæstet.

Klubben er udover forbuddet i Holland, også blevet forbudt i Tyskland.

I Danmark er det pt. kun LTF som er blevet forbudt ved dom.

Den første danske afdeling kom til i 2013, siden er der skudt afdelinger op rundt om i Danmark. Senest i Jylland, hvor der nu er afdelinger i Esbjerg, Aalborg, og Randers.

Vanen tro i rockermiljøet er også en række medlemmer af Satudarah dømt for forskellige former for kriminalitet, samt drab og narko.

.

.