Hovsa – slamsuger røg på skovtur


TISVILDE: En uheldig chauffør på en slamsuger røg onsdag eftermiddag ned i grøften langs Bækkebrovej, strækningen mellem Tisvilde og Tibirke.

Lastbilen fik et hjulpar ud i den bløde rabat, hvor lastbilen omgående sank ned og begyndte at skride nedad i grøften. Chaufføren kunne ikke nå at gøre noget, og da valget stod mellem at vælte i forsøget på at komme op, eller en rimelig kontrolleret landing i grøften – så blev det en tur i grøften.

Uheldet skete kort før kl. 16, og heldigvis var ingen andre køretøjer involveret i uheldet som chaufføren også slap helt uskadt fra – de eneste ridser var i den unge chaufførs stolthed.

Falck kunne begynde at bjærge køretøjet ved 19-tiden, her var to Uni-Man’er og en Sværvogn sat på opgaven, og der blev brug for alle kræfter hos de tre køretøjer. Hele bjærgningen skete stille og roligt, meter for meter, og varede godt to timer.

Først ved 21-tiden var den forulykkede slamsuger kommet på ret køl, og her viste det sig at lastvognen var sluppet meget heldigt fra uheldet. Skaderne var primært på slamsugerudstyret og lidt småskrammer langs siden af førerhuset – og et ødelagt sidespejl.