To unge i bilræs: Kvinde og hund dræbt i frontal kollision


Video som fanger anholdelsen af den 17-årige biltyv, som var involveret i trafikdrabet på en 60-årig kvinde søndag. OBS bemærk, datoen på dash-kameraet var ikke indstillet korrekt. Videoen er fra søndag den 18. september 2022.

Søndag formiddag kl. 11.38 fik politiet via alarmcentralen melding om et alvorligt færdselsuheld.

To biler var stødt frontalt sammen på Skovvejen, Svebølle, på en strækning, hvor der er én vognbane i hver retning.

I den ene personbil blev en 69-årig mand fra Kalundborg som fører reddet ud og fløjet i lægehelikopteren til Rigshospitalet.

I samme bil befandt sig en 60-årig kvinde fra Kalundborg som passager, men redningspersonalet kunne konstatere, at hun var afgået ved døden som følge af sine alvorlige kvæstelser.

Hun blev efterfølgende bragt til skadestuen i Holbæk, idet hun skal undersøges nærmere for at få fastlagt den konkrete dødsårsag.

Redningspersonalet fandt i personbilen også en hund, der var afgået ved døden.

I den anden personbil blev en 18-årig mand fra Jylland reddet ud og med politieskorte bragt til Rigshospitalet til undersøgelse og behandling for sine skader, der viste sig ikke at være så alvorlige.

En bilinspektør blev tilkaldt til at foretage undersøgelse af de implicerede køretøjer og uheldsstedet.

Under efterforskning af årsagen til ulykken kunne politiet vedr. parternes køretøjer konstatere, at den personbil, som den 18-årige havde været fører af, var meldt stjålet fra Hvidovre i starten af september.

Den 18-årige havde i følge politiet kørt om kap med en anden bil, som blev identificeret.

Søndag eftermiddag lykkedes det politiet at finde den anden stjålne bil i Køge Bugt-området, hvor politiet traf den kørende med en 17-årig fra Sydvestsjælland bag rattet.