Voldsom brand: Sommerhus i Tisvilde udbrændte totalt


TISVILDE: Et sommerhus på Egekærsvej i Tisvilde stod søndag eftermiddag kl. 12.15 i flammer. Gribskov Beredskab sendte mandskab fra begge brandstationer til stedet.

Alarmcentralen fik via 1-1-2 alarmopkald fra en forbipasserende, der opdagede at der kom røg fra sommerhuset – og få øjeblikke senere udviklede det sig til en større brand, og sommerhuset stod på ingen måde til at redde.

Det overtændte sommerhus gjorde at der var risiko for spredning til træer, buske og anden vegation omkring huset og derfor blev alle mand sendt afsted til brandstedet hvor der pt. ikke er nogen meldinger om tilskadekomne.

– Der er ikke noget, der tyder på, at der var mennesker i huset, men brandvæsenet undersøger selvfølgelig huset, når branden er slukket, siger Christian Kobbernagel, vagtchef for Nordsjællands Politi til EB.dk

Ejerne af huset var ikke i huset da branden brød ud, men Nordsjællands Politi har fået kontakt med ejerne og fået dem underrettet om husets triste endeligt.

Brandvæsnet bad omkringboende og forbipasserende om at holde sig ude af røgen, det skyldtes en mulighed for at der var asbest i det ødelagte tag – og dermed flyvende asbest i røgen.

.

.