22-årige Jonas fundet død: Formodes dræbt af tog


KØBENHAVN: Et vidne opdagede noget som lignede en person liggende på en skrænt ved Nordhavn Station på Østbanegade på Østerbro, tirsdag formiddag kl. 11.58 og slog alarm til 1-1-2.

Københavns Politi har bekræftet at man på stedet fandt en livløs – umiddelbart uidentificeret – mand på stedet.

Den fundne afdøde mand viste sig senere at være identisk med den 22-årige Jonas som siden søndag havde været massivt eftersøgt via de sociale medier, politi og massemedier.

Overvågningsbilleder havde inden ligfundet vist at den 22-årige Jonas havde været på Orientkaj i København og derfor frygtede politiet i første omgang at han kunne være faldet i havnebassinet – en indsats med dykkere var sat i gang da liget blev fundet på en skrænt langs skinnerne på Nordhavn Station.

Tirsdag eftermiddag kunne Københavns Politi meddele at den 22-årige Jonas var fundet død.

– Vi har i dag ved Østbanegade tæt på Nordhavn St. fundet en død person, som er blevet identificeret som den 22-årige Jonas, som forsvandt efter en bytur natten til søndag. Umiddelbart tyder det på, at der er tale om en tragisk ulykke, hvor han er blevet ramt af et tog, oplyste Københavns Politi senere på dagen efter de pårørende var underrettet om det tragiske dødsfald.

#

#